Welkom bij Centrum voor islamonderwijs.

Wij verwelkomen u op onze website voor lesmateriaal dat ter beschikking wordt gesteld voor alle leerkrachten islamitische godsdienst in Vlaanderen.

Onze website leerplatform bevindt zich nog in een beginfase (kinderschoenen) en zal continue verder aangevuld worden met didactisch lesmateriaal, geleidelijk geoptimaliseerd worden. Het lesmateriaal die ter beschikking wordt gesteld is zo ontworpen, om opmerkingen en suggesties gemakkelijk te integreren, eveneens de eventuele problemen kunnen eenvoudig opgelost worden. En wij zijn iedereen dankbaar die ons eventuele fouten en/of tekortkomingen meedeelt voor een verbetering en/of aanpassing.

Het team van het leerplatform neemt alle reacties en feedback ernstig en gaat ook onmiddellijk over tot de bestudering van de gemaakte opmerkingen.  Op deze manier kan ieder leerkracht islam overal waar hij zich ook bevindt meewerken aan de uitbouw van deze website en kan hij zodoende bijdragen aan de vernieuwing van het Islamonderwijs in Vlaanderen, België en Europa.

Wij nodigen u graag uit om ons te ondersteunen door uw persoonlijke kwalitatieve lesvoorbereidingen (cursussen, Powerpoint, Kahoot…) te delen met onze leerkrachten Islam via deze website. En de belangrijke collectieve opbouw die wij waarderen zal uitmaken van de kwaliteit, de kwantiteit van onze dienstverlening.

De profeet (s.°a.w.) zei: “Niemand van jullie gelooft (werkelijk) totdat hij voor zijn broeder wenst wat hij voor zichzelf wenst.“( Boecharie en Moeslim)

Uiteraard biedt de website ons tegelijkertijd de mogelijkheid om u ons dienstenaanbod van onderwijsvernieuwing en pedagogische ontwikkeling te presenteren.

Tevens is het nu ook al mogelijk om pedagogisch materiaal, cursussen, werkbladen, lesvoorbereidingen en eindwerken van de website te downloaden en te gebruiken. En deze kunt u aanpassen naargelang de behoeften en interesses van uw leerlingen.

Dit ‘interactief’ aanbod zal in de nabije toekomst uitgebreid worden, met geregeld nieuwe informatie op de website.  Aarzel dus niet om onze website regelmatig te bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *